De diensten van Administratiekantoor Wiebenga

Sommige aspecten van uw boekhouding kunt u misschien prima zelf. Voor de rest is uw administratie in goede handen bij Administratiekantoor Wiebenga. Wilt u zelf helemaal geen omkijken meer hebben naar de financiële administratie? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Financiële dienstverlening voor particulier en mkb

Administratie
Administratiekantoor Wiebenga verzorgt voor u een groot aantal administratieve werkzaamheden. Een goede administrateur is onontbeerlijk bij het runnen van een succesvol bedrijf. Wij zijn zeer deskundig op het gebied van jaarrekeningen en het efficiënt organiseren van administraties en boekhoudingen. Ook verzorgen wij onder meer: tussentijdse cijfers, prognoses en ondernemingsplannen. Natuurlijk heeft u altijd de laatste controle over de administratie.

Belastingadvies
Ons administratiekantoor doet voor u de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, etc. Bij eventuele belastingcontroles, beëindiging van uw bedrijf en bedrijfsoverdracht geven wij u adviezen op het gebied van belastingheffing. Bent u een particulier en is er het afgelopen jaar iets veranderd in uw leefsituatie of inkomen? Dan is de belastingaangifte wellicht ingewikkelder geworden. Schakel onze belastingspecialist in: u bent dan verzekerd van een complete en correcte aangifte.

Loonadministratie
Administratiekantoor Wiebenga verzorgt voor veel bedrijven de loonadministratie. Het is essentieel om een foutloze salaris- en personeelsadministratie te voeren. Wij maken de salarisadministratie graag voor u inzichtelijk en werken hiervoor met de software van Salar Nederland. Eventuele vragen van uw werknemers kunt u met onze hulp eenvoudig zelf beantwoorden. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u natuurlijk verder.